RO
– – – – –

Un Parc pentru Comunitate
Acțiune de evacuare a deșeurilor de construcție din parc
Sîmbăta, 5 aprilie 2014, ora 10:00-13:00
Triunghiul 3 (intersecția străzilor Ivan Zaikin, Sf. Andrei), Chișinău
harta: http://goo.gl/maps/zl8Pd

Stimați Chișinăuieni,

Mai întîi de toate, echipa Asociației Tinerilor Artiști Oberliht vă mulțumește pentru susținerea acordată la acțiunea de salubrizare ce a avut loc sîmbăta 29 martie 2014. Datorită vouă am reușit să evacuăm un camion întreg de deșeuri de tot felul, să vopsim toate gardurile și structurile metalice pentru joacă din parc, să văruim copacii, să ascultăm muzică vie împreună, să discutăm în timpul picnic-ului mult meritat și multe altele pe care le puteți vedea în poze și video pe link-ul următor: https://chisineu.wordpress.com/2014/03/16/curatenie-in-parc/

Ne mai rămăne să facem un lucru pe care nu l-am reușit sîmbăta trecută – să evacuăm deșeurile de construcție depozitate neregulamentar de ani de zile de-a lungul străzii ce ocolește parcul și să dăm cu var cîteva garduri aflate în apropierea parcului. Pentru a pune la punct acest lucru echipa noastră face din nou apel la disponibilitatea și susținerea voastră și vă invită să dați o mînă de ajutor sîmbăta 5 aprilie 2014, de la ora 10:00 la ora 13:00, în parc.

Vă rugăm să veniți îmbrăcați în haine de lucru. Instrumentele și materialele necesare vor fi furnizate de Asociația Oberliht cu susținerea MRC Caritas Moldova.
Sperăm să vă revedem din nou cu ocazia acestei acțiuni suplimentare la care vă puteți alătura în orice moment – participarea este benevolă. Timpul se anunță a fi frumos.
Semnează: echipele Asociației Tinerilor Artiști Oberliht și MRC Caritas Moldova
Pentru informații contactați-ne la 022 286317 / 060237257 / 079237925